Uncategorized @da

Windows licens

win10home

HVAD ER OEM?
Original Equipment Manufacturer. Dette er som ofte noget der kun sælges til producenter og systembyggere, til en billigere pris men også med visse begrænsninger. Eksempelvis for Windows glæder det at den kun må sælges til private sammen med et stykke hardware. Og at den licensmæssigt følger det medfølgende klistermærke, som man forpligter sig til at påsætte en pc. En OEM licensen må derfor ikke senere flyttes til en anden pc. Og der ud over er det producenten af hardware der har supporten på og ikke Microsoft.
HVAD ER FPP (RETAIL BOKS)?
Er en fysisk pakke som indeholder et download link og en produkt aktiveringsnøgle. Produkterne bestilles i vores web shop og leveres typisk dagen efter. Der pålægges fragtomkostninger ved denne bestilling. GameCastle anbefaler at den pågældende licens i stedet bestilles som ESD, således at man også udgår at skulle betale for fragt.
HVAD ER ESD?
ESD er Elektronisk Software Download, og er elektroniske versioner af box produkter, som er tilgængelige til levering hele døgnet, også weekend og helligdage. Det betyder at du modtager en ordrebekræftelse med Licenskode og Download link straks efter bestilling, i stedet for en pakke med posten. Vi tilbyder butiksløsninger via API eller Portal, så du og dine medarbejdere kan fokusere på at sælge og skabe en bedre relation til jeres kunder. Køb software og spil som ESD (elektronisk download) og modtag licenskoden og download link indenfor 5 sekunder.
HVAD ER USB/ESD
Det er et USB Flsh Drive der er Windows boot medie er installeret på og Windows licensen følger med i på fakturaen. Det giver dig altid mulighed at formatere eller ny installere din pc igen.
FORDELE VED ESD
Ingen Kapital- og Lagerbinding
Tilbyd et større sortiment til kunder
Ingen fragt eller forsikringsomkostninger
Levering af Licenskode og Download link indenfor 5 sekunder
ESD er altid på lager hele døgnet, også weekend og helligdage
Intet svind eller gamle licenser
Ingen fragtmænd eller papkasser