Logitech Hyperion Fury G402 Kabling Sort

DKK 395,00

Generelt
Enhedstype Mus
Oversigt Højrehåndet
Bredde 7.2 cm
Dybde 13.6 cm
Højde 4.1 cm
Vægt 144 g
Indgangsudstyr
Forbindelsesteknologi Kabling
Grænseflade USB
Antal knapper 8
Bevægelsesopløsning 4000 dpi
Præstation 1 ms svartid, 16 G maksimum acceleration, 500+ tommer per sekund, realtids sensitivitets-switching 240 – 4000 dpi
Egenskaber Programmerbare knapper, gummisidegreb, hurtig DPI switching med 4 stadiers LED-lysindikator, Fusion Engine, ARM 32-bit processor
Ekspansion / Konnektivitet
Interface 1 x USB – 4 pin USB Type A
Programmer / Systemkrav
OS nødvendig Microsoft Windows Vista / 7 / 8 / 8.1
Producentgaranti
Service & Support Begrænset garanti – 2 år
Varenummer (SKU): 20200018 Kategori:

Logitech Hyperion Fury G402 Kabling Sort

FUSION ENGINE – LYNHURTIG REGISTRERING

Sofistikeret sensorteknologi til gaming i højeste gear. Hyperion Fury kombinerer en optisk sensor med Logitech Delta Zero™-teknologi og vores eksklusive Fusion Engine™-hybridsensor som muliggør registreringshastigheder på mere end 500 IPS.

8 PROGRAMMERBARE KNAPPER

Tilpas funktionerne så de passer til din spillestil. Der kan programmeres 8 knapper på musen. Om du så vil kaste med granater eller hurtigt have adgang til våbenarsenalet, så er funktionerne lige ved hånden. Valgfrit Logitech Gaming Software gør det nemt at konfigurere.

SKIFT FØLSOMHED UNDER SELVE SPILLET

4 indstillinger til bedre styring af dit spil. Skift mellem fire dpi-indstillinger på et øjeblik. Snigskyd en fjende i den anden ende af spillefladen (250 dpi), og flygt i det næste øjeblik (4000 dpi). Fire følsomhedsniveauer (dpi) som kan skiftes under spillet, gør dig fleksibel og i stand til at reagere med præcision i kaotiske kampe.

32-BIT ARM-PROCESSOR

Klogere end nogen sinde. Hyperion Furys indbyggede ARM-processor hjælper Fusion Engine til at opnå utrolige registreringshastigheder og giver dig mulighed for at gemme og afspille dine yndlingsmakroer. Opret og tildel makroer med Logitech Gaming Software, og hav let adgang til dem på Hyperion Fury.

RAPPORTERINGSFREKVENS PÅ 1 MS

Konstant kommunikation. Du kan med en rapporteringsfrekvens på 1 millisekund være sikker på at dine bevægelser bliver overført via USB uden irriterende forsinkelser.

BEHAGELIGT DESIGN

Maksimal komfort så du kan spille så længe du orker. Den klassiske G400-form er blevet udviklet til at forbedre funktionaliteten og komforten. En kombination af letvægtsmaterialer og gummigreb gør at du kan spille lige så længe du orker.

HURTIGE KLIK

Få en fordel med den ekstremt hurtige reaktionsevne. De tydeligt opdelte venstre- og højreknapper har en ekstremt hurtig reaktionsevne. Med hurtige klik kan du udnytte dine evner endnu bedre og har en fordel i heftige ildkampe. Hyperion Fury gør hele forskellen med hurtigere og mere behagelige klik.

Vægt 0.144 kg
Størrelse 13.6 × 7.2 × 4.1 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Logitech Hyperion Fury G402 Kabling Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *