Kontakt os, vi er klar!

Gamecastle.dk er skabt for gamere og drives af gamere, og vi ved derfor hvor vigtigt, det er at have den helt rigtige computer til at få den bedste oplevelse i spillets verden. Uden det rigtige grafikkort, rigeligt med hukommelse og en god processor, så fungerer spillet ikke. Derfor sætter vi en stor ære i at sammensætte de forskellige elementer helt rigtigt i forhold til dine krav. Ud fra de behov, du beskriver til os, kan vi sammen finde frem til, hvad du har brug for, så du får din drømmecomputer.

Som du måske har oplevet, kan det være lidt af en jungle at finde rundt i, når man skal købe en ny computer til gaming. Men vi hjælper dig hele vejen, og sørger for at du får en gamercomputer, der passer til dig. Vi spørger måske om hvilke spil, du spiller, og om du skal bruge computeren til andre formål.

Vi bygger computere til gamere af brugte og nye dele, og sørger altid for, at du får en computer, der løfter dit game til nye højder. Det er samtidig til en konkurrencedygtig pris, så du får virkelig meget for pengene hos Gamecastle.dk. Du kan købe nye gamercomputere eller brugte computere alt efter, hvad dit budget siger, og hvilke krav, du har til din gamer PC. Derudover kan du også købe hardware og software hos os, så du får et komplet set-up.

Men hvorfor skal du købe din computer hos Gamecastle.dk, tænker du måske? Vores mission er at give dig en god computer til en god pris på en miljørigtig måde. Derfor bruger vi blandt andet brugte dele og sælger også brugte gamer-PC´er.  

Virksomheden er blevet startet og drives af Miguel S., der har over 20 års erfaring med IT og computere. Gamecastle.dk er skabt til dig, der er gamer og leder efter et godt produkt til en god pris uden at gå på kompromis med oplevelsen. Vi holder os opdaterede omkring den nyeste udvikling, så vi hele tiden er på forkant med de nyeste elementer til gamercomputere. Gamecastle.dk lever og ånder for at game og alt, hvad der er i den verden, og det er vores passion at hjælpe andre med at få den bedste gameroplevelse.  

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gaming-computer, så du kan få en fantastisk oplevelse foran skærmen hver eneste dag.

iconfinder_Tilda_Icons_1ed_hat_3586365

Om os

iconfinder_equipmentrental_2318443

Forsendelse

iconfinder_miscellaneous-48_809421

Reperation

iconfinder_online-support-call-centre-service_3709737

Online support

iconfinder_outlined_shield_4280489

RMA