Stærke computere til din virksomhed

Står du og mangler højkvalitets computere til alle de ansatte i din virksomhed? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos GameCastle.dk kan vi nemlig hjælpe dig med at finde de helt rette computere, så du får nogle, der matcher dine ansattes arbejdsopgaver. Med det sagt, så hjælper vi her hos GameCastle adskillige kunder, og du behøver derfor ikke at have din egen virksomhed. Måske du i stedet mangler nogle stærke gamer computere til din netcafé, så dine brugere altid er tilfredse? Måske du blot har dit eget lille hjemmekontor, der trænger til en opgradering? Uanset, hvad din situation er samt, hvorfor du mangler én eller flere computere, så hjælper vi dig med at finde frem til den bedste løsning.

Vi forhandler både brugte og nye computere samtidig med, at vi forhandler computere til flere forskellige formål. Vi sammensætter ligeledes gamer computere af nye såvel som brugte dele alt efter, hvilke ønsker og krav du har til din nye computer. Skal du dog bruge computeren til arbejde, er det essentielt at lave en løsning ud fra de programmer, computeren skal anvendes til. Vi skræddersyer desuden altid vores løsninger til din virksomhed, så du får mest for pengene dine penge.

Hvad kan vi tilbyde?

Jo, kort sagt kan vi tilbyde præcis den løsning, som du har behov for – og vi tilbyder naturligvis en komplet løsning til din virksomhed. Vi er desuden de helt rette til at vejlede dig i valget af computere til tungt 3D arbejde. Dette i fx Autodesk Inventor ,Autodesk Revit, Unreal Engine, Blender eller lignende programmer. Det samme gælder, hvis din forskningsafdeling skal bruge computere, der skal lave tunge beregninger af kemi eller medicinsk software. Vi bygger præcis efter jeres ønsker, og vi hjælper med at lave en serviceaftale med licenser samt support af dine computer, hvis det ønskes. Så giv os et kald og få en uforpligtende snak.

Vi glæder os til at høre fra dig – kontakt os på Kontakt@Gamecastle.dk, eller brug kontaktformularen nedenunder.

Kontakt os, så finder vi sammen den bedste løsning

  iconfinder_Tilda_Icons_1ed_hat_3586365

  Om os

  iconfinder_equipmentrental_2318443

  Forsendelse

  iconfinder_miscellaneous-48_809421

  Reperation

  iconfinder_online-support-call-centre-service_3709737

  Online support

  iconfinder_outlined_shield_4280489

  RMA